KİLİS / ELBEYLİ - MERCİDABIK İLKOKULU

MERCİDABIK İLKOKULU

03487922081
Adres
BEŞİRİYE KÖYÜ ELBEYLİ KONAKLAMA TESİSLERİ KÜME EVLERİ YAVUZ SULTAN SELIM IMAM HATIP LISESI BLOK NO 38 ELBEYLİ / KİLİS
Vizyon
Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Biz mercidabık ilkokulu olarak Atatürk İlke ve Devrimleri’ne bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, sürekli öğrenen , yeteneklerini ön plana çıkaran , bilgili saygılı yenilikçi özgüveni gelişmiş 21.yy. değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyleri yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Klima.
ULAŞIM SERVİSLERLE SAĞLANMAKTADIR.
Geçici Barınma Merkezi
Elbeyli ilçe merkezine 10 km, Kilis il merkezine 25 km uzaklıktadır.
Diğer Hususlar
OKULUMUZ GEÇİCİ BARINMA MERKEZİNDE OLUP SURİYELİ ÖĞRENCİLERE YÖNELİK EĞİTİM-ÖĞRETİM FAALİYETLERİNE DEVAM ETMEKTEDİR.